Ejendomsservice udført af professionelt firma

​Er du på udkig efter et kompetent firma, som tilbyder ejendomsservice? Så er du kommet til det rette sted. Højgaard VVS ApS klarer nemlig en lang række opgaver indenfor service af ejendom. Vi servicerer primært kunder fra Solrød Strand, Frederiksberg og Valby, men vi står også til rådighed i de omkringliggende byer.

Vi har mange års erfaring fra mange forskellige ejendomme, og derfor finder vi også altid en løsning, der passer til lige netop dine behov. En fast aftale giver os et indgående kendskab til jeres ejendom. På den måde kan vi let finde frem til, hvor små forbedringer kan give store besparelser. 

Det er naturligvis også muligt blot at lave en enkelt aftale med os.

Hvad er ejendomsservice?

At udføre ejendomsservice dækker flere forskellige ting, men det handler overordnet set om at løse opgaver ved din ejendom professionelt, som du ikke selv kan løse. Vi kan eksempelvis håndtere alt fra varmestyring til løbende tjek af anlæg og installationer.

Både nye og gamle boliger kan rumme skjulte og oversete skavanker. Det kan f.eks. være en dårlig udnyttelse af varmesystemerne til skade for din økonomi eller det kan være rør, der ruster, og dermed truer hjemmet med en større vandskade. ​

For at få en optimal udnyttelse af alle installationer og for at undgå, at små skader bliver til store omkostninger, så lad Højgaard VVS ApS stå for VVS-arbejdet. Vi sikrer, at vand, varme og sanitet er i orden samt at termostater, armaturer, rør og afløb ikke er noget, du skal bekymre dig om i hverdagen.

Kontakt os og lav en god aftale på ejendomsservice

Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser eller lave en passende aftale med os, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi udarbejder med glæde et skræddersyet tilbud på ejendomsservice til dig.

Kontakt os på telefon 53 746 746 eller på e-mail lars@hoejgaardvvs.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Anmeldelser fra vores kunder

Se vore anmeldelser fra Anmeld Håndværker fra nogle af vores glade og tilfredse kunder.​

Bestil GRATIS tilbud

Står du med en konkret vvs opgave og ønsker du en nærmere uddybning af dine muligheder?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og er altid klar med et GRATIS og UFORPLIGTENDE tilbud til dig.

​Udfylder formularen, og vi vender tilbage til dig på e-mail, hurtigst muligt.

Udfyld formularen​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Højgaard VVS ApS

Karlstrup Mose Allé 9, 2680 Solrød Strand

​CVR: 40131876


​Telefon: 53 746 746   |  E-mail: lars@hoejgaardvvs.dk